torsdag 23. oktober 2014

Sunne Pannekaker

Deilige sunne pannekaker som er enkelt å lage. Pannekakene er glutenfri
Ingredienser til 8 små pannekaker 
4 egg
2 ss Sukrin Gold (evnt. kokossukker)
4 ss kokosmel
1 ts fiberhusk
1 ½ dl mandelmelk (kan erstattes med vanlig melk eller eks havremelk)
1 ts kanel
kardemomme etter smak
Smør til steking, helst klaret smør
Slik gjør du:
1.     Visp eggene til eggedosis
2.     Tilsett Sukrin Gold.
3.     Bland inn kokosmel, fiberhusk og mandelmelk.
4.     Tilsett kanel og kardemomme etter smak.
La røren trekke i noen minutter så den blir litt tykkere.
5.     Stek pannekakene i litt over middels varm stekepanne.
Ca 2 store ss røre til hver pannekake og klapp dem litt forsiktig ut på stekepannen.
6.     Legg pannekakene på rist.
Server pannekakene med Vanilje Kesam og bær eller med syltetøy.  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar