Røkte mandler er veldig smakfullt. De kan like
gjerne brukes i salater som spises som snacks.
Lag en quinoasalat som du kan servere til middag så vel som lunsj.
Ingredienser
til 2 personer:
Hvit
quinoa til 2 personer, følg oppskrift på pakningen.
2 ss extra virgin olivenolje
1 Squash
Ca 150 g røkte mandler
100 g fetaost
1 - 2 ss limejuice
Frisk koriander, ca1 dl friske blader
Maldonsalt og nykvernet pepper
Slik
gjør du:
-
Lag Quinoa som anvist på pakningen. Legg det utover et bakepapir for akjøling når det er ferdig.
- Del Squashen i tynne skiver-
- Stek Squashskivene i en stor stekepanne med 2 ss med olivenolje på litt over middels varme til den er gylden på begge sider (ca 5 minutter)
- Hakk mandlene grovt.
- Kutt korianderbladene opp.
- Riv fetaosten i biter, evnt del den opp med kniv.
- Bland sammen quinoa, mandler, koriander, fetaost og squashskiver sammen i en bolle.
- Fordel blandingen
på tallerken og drypp over olivenolje og limejuice. Strø over salt og pepper.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar